Cégem mottója:

"Mindig a jövőnek kell dolgozni nem a hirtelen zsebre vágható pillanatnyi sikernek!"

(Móricz Zsigmond) 
 


Cégem története és szemléletünk:2001-ben szereltem fel a monori Htp.-re amely átalakult 2012-ben PMKI KvK-gé. A mai napig hivatásos állományban vagyok, így a tűzoltóság területén lévő 15 település cégeinek tűz-és munkavédelemi hatósági bejárását-ellenőrzését is intéztem, jegyzőkönyveztem. Ezért tudom, hogy a hatóság mit vár el ebben a helyzetben. Az itt szerzett sok éves tapasztalatomat fogom a cégemen keresztül a vállalkozások biztonságának szolgálatába állítani, ami garancia a színvonalas és rugalmas munkavégzésre. Fontosnak tartom, hogy a partnereim bizalommal forduljanak hozzám. Ezért működtetem a szolgáltatás biztosításom is. Munkám során nagy figyelmet fordítok arra, hogy partnereim igényei szerint járjak el. Tűz és munkavédelem területén a jogszabályok folyamatos figyelemmel kisérése mellet folyamatos továbbképzéseken veszek részt.

A múlt:

2001-től Monor Htp hivatásos állomány tagja
2009 okleveles munkavédelmi képviselő
2010 szolgálat parancsnoki feladatok ellátása is
Az új rendszer követelményeinek eleget téve : (mert nem elég a tapasztalat,folyamatos továbbképzések az új követelményeknek is meg kell felelni)
Tűzvédelmi főelőadó szakképesítés.

Munkavédelmi technikus szakember képesítés

A jövő:
1. Továbbképzések folytatásaa 45/2011. (XII. 7.) BM rendelet alapján a tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkozási ágakról, munkakörökről, a tűzvédelmi szakvizsgával összefüggő oktatásszervezésről, ezen belül a 4-5-7-13-15.pontokból. 
2. ISO minőség irányítási rendszer bevezetése
3. MEBÍR oktatás megszerzése

4. Akkreditált munkavédelmi labori mérések engedélyének megszerzése